♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under maj 2010

Av Lina Råneby - 25 maj 2010 21:30

  

Av Lina Råneby - 25 maj 2010 21:19

Vilken jävla dag, det har verkligen öst ner hela dagen. Men jag var alert och tog cykeln i regnet till Vicky när jag hade vaknat. Och det enda vi har gjort är i princip legat i varsin soffa och tittat på tv, beställt hemkörnings pizza och tjockat oss. Men det har varit hur skönt spom helst. Och efter två timmar blev Elina lite pratglad också, i början var hon himla blyg!

Sen skjutsade snälla Kim hem mig, hämtade upp älsklingen också! Var hemma i två timmar och bara pratade och myste. Jag älskar närheten av dig baby.


Vi bestämde att i morgon ska vi hämta ut babystolen och köpa massa smågrejer åt bäbisen. Sen handla lite och laga middag och bara kolla film, göra ansiktsmask och mysa han och jag! Har bara blivit någon sån kväll. Men i morgon är våran kväll.


Såg i tidningen att det skulle bli varmt igen nästa vecka, så vi behöver ju inte vara allt för deppiga för att det regnar lite på oss!


Vicky skulle skicka en bild på magen jag tog tidigare idag så ni får se! Lägger in den då :)

Av Lina Råneby - 24 maj 2010 17:03

Åh vad jag är irriterad för tillfället! Jag tvingade mig själv hem från Vicky för att jag var tvungen att tvätta. Tvätt överallt känns det som. Tvättstugan är ALLTID ledig, har inte kommit en enda gång utan att den varit ledig. Men just idag när jag släpar ner dom två stora ikea påsarna så är det någon som tvättar. Just nu sitter jag och tjurar som en liten unge. Vill inte diska eller göra någonting längre.


Cyklade iaf till Vicky i morse, där var Sara & Tina vidare mot djurgårdsparken för att sola, men det var inte så varmt som vi trodde utan snarare ganska kallt. Men vi satt där ett tag spelade kort och snackade skit. Sen åkte Sara & Tina så Vicky och jag gick hem till henne och bara tog det lungt.


Jonas skulle komma förbi om ett tag får jag hoppas? Köttfärsen är upptinad så det blir tacos som står på menyn! Sen får vi se om man orkar ta sig ut och spela basket med Tina & Sara. Det är inte helt omöjligt men just nu är jag som sagt var irriterad.


Hörs sen!

Av Lina Råneby - 23 maj 2010 22:35


If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,

and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Av Lina Råneby - 23 maj 2010 18:38

Haft en helt perfekt helg och den är itne slut ännu, för första gången på länge är det faktiskt en helt okej söndag!


Igår så grillade vi hemma hos mammi, jätte mysigt var det och Morfar kom också efter lite omomen. Var kvar där till en tio ungefär sen åkte vi vidare mot årby. Blev stoppade av polisen och fick böter för att vi inte hade lyse. Helt meingslöst! Sen kom vi iaf fram till årby & dom grillade där borta också. Hade det jätte trevligt tills vid tre tiden då höll jag på att däcka så vi gick hem till Edmon med tanke på att det spöregnade och ingen av oss hade lust att cykla hem! Så vi sov kvar hemma hos honom i hans otroligt sköna säng med massor av kuddar. I morse gick vi hem till älsklingens mamma och fick jätte god frukost :)


Nu sitter jag hemma med Vicky Sara och Elin och snackar skit! Ska snart iväg till årby igen och äta middag! Sen får vi se vad som händer. Lite film eller någonting mysigt!


  

Av Lina Råneby - 21 maj 2010 21:47

Tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu när jag har tillgång till en dator som funktionerar som den ska!


Gårdagen spenderades ute i solen med fina vänner! Var även uppe på sjukhuset och gjorde ultraljud för att se att allt var bra med plutten i magen. Det var kanon, han rörde sig inte så mycket bara! En trött liten plutt med andra ord. Vaknade upp idag och det var jätte fint väder, visst blir man extra lycklkig då?


Eftermiddagen har vi spenderat i sundbyholm med Sargons familj, Chrisitan fyllde 1 år så det blev kalas med en massa ballonger och god grillad mat. Sen blev det för mycket mygg så vi förflyttade oss. Nu sitter vi hemma hos Anna och Aidy och dom alla ska dricka! I morgon är det lördag, blir grillning hemma hos mammi med morfar också, så vi hoppas på bra väder! Går in i vecka 24 i morgon också, tiden flyger i väg känns det som. Men ändå klagar jag på att tiden går sakta.


Magen har blivit jätte stor, bilder kommer så fort jag får chans att ta!


Hoppas ni får en underbar helg om jag inte kan skriva mer.


      

Av Lina Råneby - 19 maj 2010 14:33

Heeej mina trogna läsare!

Jag vakande för ett tag sen, har fixat i ordning mig och ska snart bege mig ner till försäkringskassan för att få lite struktur på det hela. Om det är för lång kö tar jag mig till mammi och ringer därifrån istället. Det är äckligt varmt ute, och jag har hört att det åskar flera gånger, jag är livrädd för åskan så egentligen vill jag inte ge mig ut! Men you have to do what you have to do!


I dag är det onsdag, ingenting speciellt händer? Kanske film hos Adda med Tina och Sara och älsklingen? Återstår att se, jag ville spela basket men verkar inte som att någon annan är med på min ide. Ska försöka fixa skjuts till Willys idag också och Expert. Datorn är för jobbig! Hoppas att älsklingens data snart är lagad så vi har någon dator att använda. Jag älskar ju att blogga och vill fortsätta med det, men det är svårt när datorn inte vill!



Såhär ser magen ut när jag tittar neråt! Och alla bhar jag äger och har har blivit för små! Det rör sig inte mycket i magen och det gör mig orolig! Ska rinag min barnmorska och fråga om jag kan få göra ett till ultraljud.  

Av Lina Råneby - 18 maj 2010 17:09

Jag har blivit helt värdelös på att uppdatera bloggen! Men datorn är helt sönder, tror den kollapsar helt snart. Ska lämna in den i morgon om jag lyckas fixa skjuts till expert. Sen är väl den borta i fyra veckor eller någonting liknande. Det funkar inte att ha den, den blir skållhet och musen funkar inte. Internetet krånglar. Ja det finns ingenting som fungerar på den.


Sitter hemma och är helt seg, ska lägga mig och vila en stund! Vi fick ett ryck och drog ut till Sara stuga igår kväll vid nio tiden. Vi grillade och försökte spela anden i glaset men det gick inte som vi ville. Hoppade studsmatta ( eller dom ) satt ute och bara njöt av livet. Helt underbart, det är nästan så att man vill köpa sig en liten stuga någonstans. När vi vaknade idag upptäckte vi att det var hur varmt som helst ute så vi spenderade tiden att vänta på skjuts ute. Spelade liet fotboll och badminton!


Annars händer det ingenting speciellt, känner mig helt fattig och bitter!


Vi hörs när vi hörs!

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards