♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under maj 2010

Av Lina Råneby - 7 maj 2010 23:54

Hej där!

Nu är vi hemma älsklingen och jag, det blev en liten tripp till Aidy & Anna. Sen förbi Mcdonalds såklart och moffade lite grann. Nu ska vi lägga oss och försöka sova, ska vara barnvakt åt Mino i morgon på dagen sen är det ju kalas för Gabriel. Ramade in kortet som vi beställde också blev hur fint som helst, andra bilden är på dräkten vi fick av Jonas idag till våran lilla Bebbe! Sen ett kort på magen hur den ser ut nu, den börjar bli stor nu alltså!


Natti Natti


      

Av Lina Råneby - 7 maj 2010 19:20

Sitter hemma med Sara och Tina! Har nyss varit nere på Dennys och ätit lite grann, inget vidare om jag får säga mitt. Men det gick ju ner och det är huvudsaken. Har ingen aning om vad som händer. Känner mig konstig idag vet inte varför, är liksom inte på något humör alls. Kanske är hormonerna som spökar inom lilla mig? Hoppas det går över snart.


För övrigt går veckorna jätte snabbt nu tycker jag, går in i vecka 22 i morgon! Även fast jag längtar och vill att tiden ska flyga går det hyfsat snabbt. Jag och hjärtat låg och pratade om hur mycket vi längtar efter att få se vårat lilla mirakel. Tänk den dagen vi får hålla i honom och bara pussa honom. Se oss själv i honom.


   

   

          

          

Av Lina Råneby - 7 maj 2010 13:34

Godmorgon! Har sovit hur länge som helst, nästan i 12 timmar. Kan inte bli skönare. Hade fläkten på bara som gjorde att jag känner mig helt sjuk. Har nyss duschat och fixat oss ska laga lite lunch sen ner mot stan för att köpa present åt Gabriel som ska ha kalas i morgon!

  

Av Lina Råneby - 6 maj 2010 21:08


Sitter här hemma och ska väl kolla på någonting intressant på tvn, plocka in tvätten i garderoben och sova tidigt idag! Är faktiskt väldigt trött, men känns lite tidigt att gå och sova redan nu. Är mätt så det står härliga till & snart tror jag plutten börjar sparka.

Han har börjat sparka jätte mycket nu, bara på kvällarna och mornarna! Känns skönt att slippa oroa sig, nu känner vi ju att det faktiskt finns ett liv där inne.

Är det någon som vet om man kan flytta över inläggen från förra bloggen? 
Och hurrni? Läsare är ni fortfarande kvar eller?


Av Lina Råneby - 6 maj 2010 19:13

   Nu har jag vilat lite grann eftersom jag blev grymt illamående helt plötsligt. Sen kom Sara hit och älsklingen kom hem! Vi har nyss varit på Ica och handlat lite och även hämtat ut kortet som vi beställde som är jätte stort. Måste bara köpa en fin ram till det också. Nu ska vi snart börja laga ordning tacos! Tina kom också när vi var på Ica, riktigt trevligt med middagssällskap!

Till slut lyckades vi med en bild där alla syns!

Av Lina Råneby - 6 maj 2010 16:50

Hej där! Tänkte att jag skulle byta blogg då jag sett att många gör det! Tycker faktiskt själv att det är intressantare att läsa blogginlägg här på bloggplatsen.


Dagen har varit bra, var nere på stan och åt lunch med Jonas, Vicky & Hanna! Trevlans som vanligt, sen kom solen fram så det blev en fika på runda kiosken i solen. Kom hem för ett tag sen, ska fixa ordning lite och kolla vad som behöver inhandlas inför tacosen ikväll. är grymt sugen på det så det ska nog bli gott!


  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards