♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Lina Råneby - 21 juli 2010 19:54

Sådär, då var man klarstädad bara lite tvätt som håller på att torka nere i tvättstugan! Känns som att man hållt på en evighet men hittade massa saker att göra hela tiden. Det enda som är kvar är en IKEA påse fylld med ren tvätt och två garderober som ser förjävliga ut. Skulle behövt Saras hjälp just nu, haha. Belönade oss med Mcdonalds, som inte alls var gott för fem öre. Typiskt. Men mätta blev vi och det var ju huvudsaken. Såg att Snabba Casch hade laddat klart på datorn. Så en spikad film för kvällen med andra ord. Men innan dess ska jag göra ansiktsmask och spendera en lång stund i duschen med tappra försök till att raka benen. Det tar sin tid kan jag lova.


Har tändt ett jätte fint ljus som jag fick av en vän i 20 års present. Jag älskar ljus!


  


Funderar på att ha en frågestund i bloggen, någon som tycker det låter som en bra ide? Får jag inga svar angående det så skiter vi i det. Annars kör vi.

Av Lina Råneby - 21 juli 2010 15:00

Jag vill inte städa men jag vet att jag måste, det ser förjävligt ut så en storstädning skulle sitta fint! Så länge sysselsätter jag mig med att leka lite med webbkameran, tills jag får tillräckligt med energi till att börja. För jag vet inte var jag ska börja någonstans? Har fått i en maskin iaf det är ju alltid en bra början.


      

Av Lina Råneby - 21 juli 2010 12:24

Godmorning! Vaknar upp med huvudvärk, inte det roligaste kanske? Men det är så otroligt kvavt ute och ingen sol som vill titta fram. Har sovit skitdåligt och väldigt lite. Vaknar ju upp hela tiden av att jag är kissnödig och har så svårt att somna om sen igen, så nu bestämde jag mig för att gå upp. Ska nog överaska älsklingen med frukost på sängen för han sover fortfarande!


Idag ska vi fixa och dona, trodde det skulle bli badväder men vi hade fel! Så en storstädning av lägenheten, sätta upp hyllor och fixa alla garderober och ytor på ett bättre sätt. Vi är nog sysselsatta hela dagen skulle jag tro.


Tänk att vi snart är tre <3

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards