♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under juni 2010

Av Lina Råneby - 24 juni 2010 17:21

Har legat i sängen nästan hela dagen! Har haft konstigt ont i huvudet, har känts som att jag har haft feber eller något. Kanske lite solfrossa sen igår? Men till slut när jag hörde att älsklingen dammsög och höll på så tog jag mig upp. Plockade ordning kläderna och fixade lite. Sen kom Sara förbi så nu sitter vi här och snackar skit.


Upptäckte att min cykel har blivit snodd, jag gråter blod! För det var den finaste och bästa cykeln jag haft i hela mitt liv. Åhå jag kommer gråta tills jag dör.



Av Lina Råneby - 24 juni 2010 01:13

Har varit dålig nu igen på att uppdatera. Men det blir så när det är 25 gradet varmt och strålande sol ute! Helt underbart och vädret ska bara fortsätta så vitt jag har förstått. Dagen spenderades i Parken Badet med älsklingen Hanna och Mino! Jätte mysigt och varmt, tror jag brände mig lite på axeln. Tråkigt bara när det är för mycket folk. Sen har vi varit hemma hos älsklingens mamma och hälsat på. Innan det försökte jag hitta en kjol på stan som går till knäöna och är skön. Har någon ett tips så tipsa för jag hittade inte ett skit! Fick bli nya leggins och ett linne i stället. Sen träffade jag på Vicky och Sara och följde med dom till Camille. Satt där och asgarvade åt Birgitta 72år den skönaste tant jag träffat i hela mitt liv. Skulle vara ett jätte kap åt morfar! Ska nog hooka upp dom på en blind date.


Nu är jag hemma och sitter och tittar runt på internet. Ska snart hoppa in i sängen, fixa kläderna och allt annat får jag ta i morgon! För just nu vill jag bara soooova.


  

Av Lina Råneby - 22 juni 2010 16:45

Var uppe tidigt i morse och var hos barnmorskan! Allt såg bra ut och plutten har nästan vänt sig nedåt redan! Det enda som inte var bra och kan bli bättre är näringsvärdet så nu ska jag ner mot stan med SAra och införskaffa mig en massa vitaminer och mineraler så jag inte är så trött som jag är hela tiden. För efter barnmorskan ville ingen äta lunch med mig för det var för tidigt så jag åkte hem och la mig och sov igen. Vaknade för en timme sen! Hur skönt som helst. Vädret är hur fint som helst och håller det i sig tills i morgon är det jag som är i parkenbadet hela långa dagen. Underbart.


Har tagit lite bilder också, men dom hinner jag inte slänga upp nu det får bli i morgon!



Av Lina Råneby - 21 juni 2010 14:29

Jag klagar på att det är dåligt väder och när det väl är strålande sol ute så ligger jag i sovrummet med datorn i knät och persiennerna nerdragna. Dubbelmoral?

 

Nej jag känner mig faktiskt febrig, har ont i huvudet och känner mig allmänt svag idag! Har ändå fått i mig frukost och varit uppe en sväng. Meningen att jag ska möta Sara utanför hennes jobb klockan 16,00 för att sen dra iväg och bada någonstans. Vettefan om det är så pass varmt ute att det är badväder? Men ligga på en filt och bara njuta kan man ju alltid göra. Tittade på Wallander filmen Indrivaren igår den var hur bra som helst. Riktig 10 poängare. Jag älskar alla svenska deckarfilmer. Ska försöka se om man kan hitta den nya Beck filmen idag också.


I love the way you touch me,

The way you say that you love me.

Av Lina Råneby - 20 juni 2010 20:56

Jag är helt proppmätt, det tar nästan emot att sitta och fokusera sig på datorn kan jag lova. Det blev pannbiff och potatis och sås! Den bästa maten är fan hemmalagad mat det knäcker! Sitter i soffan och funderar på att gå ut och diska men någonting gör att jag sitter heldre kvar här.


Har börja få yrsel eller liknande då och då på senaste tiden. Jag får liksom en svimmningskänsla helt plötsligt, jätte obehagligt. Kanske dags att börja äta mer vitamintabletter och sånt!


  

Magen igår kväll! Den känns mega stor just nu. Förresten så kickade han sara på kinden idag när hon försökte lyssna på hjärtslagen.


Sandra fråga mig om jag hade gjort 3D ultraljud ännu. Ville ju verkligen göra det tidigare, nu är ekonomin en annan fråga. Men kanske efter jag har fyllt nu om en vecka så har jag råd? Skulle vara underbart att göra det. Vi får se vad plånboken säger. Någon som har gjort det och kan kommentera vad ni tyckte?

Av Lina Råneby - 20 juni 2010 14:08

Så var det söndag och jag har redan varit vaken 4 timmar! Den ni. Ställde klockan på 10 och gick upp då. Sen åt jag och älsklingen söndagsfrukost innan vi fick besök av mamma, johan, fredde, morfar och vicky! Elin tittade förbi en sväng också. Fick en jätte fin solros och födelsedagspengar av min morbror som ska spenderas väl. Jätte kul att träffa honom, han är en riktig stjärna min morbror.


Nu sitter jag här helt själv, alla har dragit och renget bara öser ner! Jag som trodde att det skulle bli fint väder i dag, men så fel man kan ha. Enligt Vicky ska det bli fint väder hela veckan så vi får väl glädja oss åt det. Funderar på att börja gå upp klockan 10 varje dag, skulle vara skönt att få in lite rutin!


  


Nej nu ska jag ringa och väcka min älskade Sara från drömmarnas land och försöka få den här dagen att gå, ska kanske ge mig på och laga hemalagade pannbiffar ikväll!

Av Lina Råneby - 19 juni 2010 20:26

Den här dagen har bara sprungit förbi känns det som! Vaknade visserligen ganska sent eftersom det blev sent igår. Hade det jätte mysigt när vi spelade Kubb och Chicago. jag vann så klart! Morfar kom förbi och var med också.


Idag har vi varit och handlat en massa mat så nu är vi fattiga på pengar men rika på mat och det är väl huvudsaken! Har städat och plockat och haft oss hela eftermiddagen, ätit god lunch/middag på ballkongen. Sara åkte hem för hon ska ut och festa i kväll, hon festar för oss också hoppas du får skitkul gumman! Älsklingen vet jag inte alls var han är, jag bytte nyss tvätt och hoppas på att ingen klagar för att jag tvättar lite senare än man egentligen får. Ska hoppa in med tjockismagen och duscha innan jag ska glo på någon film på tv. Har planerat att sova tidigt idag, får se hur det går!


Gick in i v28 idag, svårt att förstå att det bara är 12 veckor kvar! Det är ingenting. Plutten snurrar runt eller något i magen, så fort jag är stilla är han igång och sparkar och har sig. Det gör nästan lite ont i bland speciellt när han kommer emot revbenet! Åh älskade barn kom nu.

Av Lina Råneby - 18 juni 2010 16:21

    


Köpt nappar, nappfästare, nappflaska, babyojla & duschcreme!

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards