♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under juni 2010

Av Lina Råneby - 15 juni 2010 02:07

Så har denna kväll gått snabbt, som vanligt! Tiden bara springer förbi känns det som ibland. Vicky var förbi här några timmar efter jobbet. Inte så social direkt satt i telefon mesta tiden. Men det var trevligt. Har facemaskat mig lite och tagit en dusch så nu känner jag mig som en ny människa (lite överdrivet dock).


Kom och tänka på en sak som är lite konstig. Jag har varit gravid i 27 veckor nu. Visst har inte allmänheten vetat det lika länge som jag. Men jag träffade en del av släkten snabbt i lördags. Men inte en enda kommenterade eller grattade mig till graviditeten. Blir lite fundersam, undra om det har med min ålder att göra eller om dom kanske bara inte glädjs åt min lycka? Eller för att tänka positivt kanske dom bara glömde bort det i all stress?

 

  

Av Lina Råneby - 14 juni 2010 20:55

Just nu sitter jag och lyssnar på Gyptian - Serious Times och tänker på Cassie. Saknar henne otroligt!


Dagen har vi spenderat med att varit ute och gått känns det som. Vi gick till stan hälsade på Hanna, Sandra, Gabriel & Mino en stund och snackade skit! Sen gick vi lite, träffade älsklingen gick till rixvideo, solade tio minuter ungefär med handuk på mage, tror inte det gav mig någon färg men får se ikväll.  Därifrån tog vi en promenad till Ica och sen hem. Maten är snart klar, tacos blir det! Sen ska vi göra lite ansiktsmask och kolla film. En helt härlig måndagskväll med andra ord.


  

Av Lina Råneby - 13 juni 2010 18:47

Goddag söndag!

Hela dagen lång har vi städat, diskat, tvättat & lagat god hemmalagad mat. Har varit en hel skön dag. Har precis duschat och lagt mig på soffan för att kolla lite bloggar och uppdatera mig om cybervärlden. Ska snart ner och byta maskin och byta sängkläder! Får se om sömntutorna har vaknat och ska komma hit och kolla film. Har upptäckt att det går grymt fort att ladda ner filmer på min dator så vi har laddat ner tre komedier. Vilket knaisgt väder det är ute, ena stunden skiner solen och andra spöregnar det? Vad är det som händer.


    

Av Lina Råneby - 12 juni 2010 23:12

Då har studentdagen gått förbi! Regnat hela dagen, stackars alla studenter. Var nere på stan och kollade när folk sprang ut och tittade på flaken i regnet, ingen höjdare direkt måste jag säga! Sen gick vi hem till Dennis och firade honom, men han däckade till slut inne på toan stackars liten haha! Får hoppas att han tog sig till studentfesten nu ikväll iaf. Förbi Tiina och grattade henne en stund, hoppas hon också får en rolig kväll. Sen hem, har ätit lite mackor och så. Ska snart sätta på en film tror jag. Tänkte gå på lokalfest, men vi har ingen som helst lust så då sätter vi på oss myskläderna och bara är.


Gick in i v27 idag, bara 13 veckor kvar nu tills våran älskade son kommer! Vi längtar varje dag, det är vårat samtalsämne varje gång vi går och sover. Har drömt mycket om hur det kommer vara när plutten kommer. Alla drömmar har varit underbara så jag kan inte tro att tiden kommer bli annat än underbart.



Av Lina Råneby - 10 juni 2010 18:37

Nu har trollet vilat ögonen en stund, var riktigt skönt! Men nu är jag megaseg istället. Men jag ska iväg och göra lite nytta.


Pratade med min saknade vän borta i Barcelona igår på skypen. Det var ett tag sen, härligt att höra att hennes liv flyter på och att hon är lycklig. Saknar henne dock, sist vi sågs var på nyårsafton. Jag har snart gått igenom en hel graviditet utan henne. Men lagom till när plutten kommer kommer också hon hem på besök.



Förresten så ska Sara få sy dit lite löshår på mig i morgon! Var ett bra bra tag sen, men först ska jag lägga in en svart färg ihåret för det här med att färga för en ljusare nyans just nu var ingen hit!  


OBS OBS OBS, mina fötter har börjat svullna! Hjälp

Av Lina Råneby - 10 juni 2010 15:39

Nu känns det som att sommaren verkligen är här, i morgon är det skolavslutning för alla små och på lördag tar resten studenten. Tänk att det var ett år sedan jag stod där full som ett as och skrek på flaket. Önskar att man kunde dra tillbaka tiden just för den kicken och känslan man hade.


Jag kan ju inte säga att det inte har hänt så mycket på det här året för det har det. Haft många vilda stunder och nu har jag kommit till ro med lägenhet kille och ett litet barn som kommer om några månader. Ett kanonår med andra ord. Även om jag inte har fått något jobb då som är meningen att man ska få direkt.


Ligger i sängen med fläkten på och kikar runt på bloggar, var nere på stan och fixade med en massa papper och var på k68 för att göra upp en plan för juni&juli. Det gick bra, ska dit torsdagar och tisdagar nu framöver.


Igår invisterade vi i en ny tv! Helt perfekt nu är det bara nya soffor jag vill ha så ser vardagsrummet förmoldigen ut som jag vill! Men det kommer i sinomtid. Skönt med en stor tv iallafall till en början!


Nej om man skulle vila ögonen och låta plutten sparka lite vilt ett tag.


    

Av Lina Råneby - 8 juni 2010 01:16

Har varit en tröttsam dag idag! Sov väldigt dåligt i natt, både med tiden och en plutt i magen som rörde sig och sparkade otroligt vildt. Det gjorde nästan ont tycker jag. Skönt att veta att allt är bra med han, men kan han inte hålla på på dagen istället för natten?


Gårdagen spenderade vi ute i Lista, badade och solade och hade det riktigt gött, vad jag älskar sommaren. Svårt att sola ryggen bara då jag inte kan ligga helt på magen.


Jag & Sara gjorde en massa ärenden i dag på förmiddagen och jag tackar Freddy på K68 av hela mitt hjärta för att han ställer upp och hjälper mig. Det blev en monopol match på cirka 5 timmar nu på kvällen. Sargon vann, tur det annars hade det väl blivit liv i luckan. Vi andra tvärlosade. Men kul var det, sa till Sara att det kändes som att man var liten igen! Nu ska vi slå på en Beck film, hoppas jag blir trött snart, det har ju gått över i övertrötthet så det vettefan hur det kommer gå! I morgon ska jag i vilket fall som helst sova så länge tills jag vaknar, ingen klocka som ska ringa. Eller jag ställer den på 17,00 för säkerhetens skull.


Magen har blivit otroligt stor på sista tiden tycker jag, till och med tung. Men det är ju inte så konstigt plutten väger ju nästan 1 kilo nu! Andningen har inte heller blivit bättre.


      

Av Lina Råneby - 6 juni 2010 00:12

Jag är så tacksam över det jag har!

Jag är så glad att jag lever det livet jag lever.

Jag är så nöjd med nästan allt i tillvaron.

Just nu känner jag enbart lycka.

Jag älskar dig Sargon Moshi.


Har varit ute en sväng, var i Borsökna och i Hållsta där idioterna badade! Eller ska jag vara ärlig är jag rätt svartsjuk, jag hade också velat hoppa i bara! Men för att vara på den säkra sidan så tar jag inga såna risker. Till slut efter mycket tjat doppade Richard sig lite snabbt eftersom han har lovat. Nu är vi hemma och jag ska snart gå in i duschen, jag har grymt ont i bröstet/magen känns som ett tryck över allt som gör att jag har svårt att andas. Tror det har med pollen att göra, brukar få svårt att andas vår/sommar tid. Men har inte råd för fem öre att gå och hämta ut någon medecin nu så vet inte vad det finns för knep man kan hitta på. Hoppas förtillfället på att en varmdusch gör det enklare. Sen är det film dipp och chips som väntar. Härligare lördagskväll får man leta efter.


  


Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards