♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under juni 2010

Av Lina Råneby - 18 juni 2010 15:57

Nu har allting löst sig med soc! Tacka fan för att dom förstår att man kan göra misstag. Hädanefter ska jag dubbelcheka hundra gånger om.


Så idag är jag på mycket bättre humör! Trött dock, ögonen är svinröda och svullna. Men vad ska man göra, nu är det helg och det är skönt. Kvällen ska spenderas hemma hos Hanna och ungarna för att spela en massa spel med chips och dipp. Skönt! Ska försöka tvätta min såkallade vita skor också så dom blir lite vita.


Just nu sitter jag och Sara och snacka skit i soffan! Ska snart sätta på en tung låt på hög volym och bädda sängen! Vi hörs senare, ska ta kort på lite bäbisgrejer jag har köpt också dagen till ära.

Av Lina Råneby - 17 juni 2010 16:27

Ibland undrar jag vart samhället är på väg? Det måste ju vara så att det enda ni vill är att motarbeta, det är så det känns! Är så förbannad att jag skulle kunna strypa någon just nu. Jag har råkat skriva fel på en ansökning om pengarna från soc och det ska bli utredning och polisanmälning och jag vet inte vad. Snälla, ett fel, jag är gravid och förvirrad alla kan väl göra fel! Hoppas verkligen att jag kan få henne att förstå det i morgon på mötet.


Är inge vidare social idag kan jag lova. Var på k68 som jag skulle och sökte lite jobb! Tur att dom är trevliga och vill ens bästa där iaf. Nu sitter jag hemma, ska lägga mig under täcket nu tycka synd om mig själv!! Och det gör jag jävligt rätt i.


Vi hörs kanske sen om inte annat i morgon!



Av Lina Råneby - 17 juni 2010 03:27

Kom hem för en liten stund sen från Hanna! Blev lite senare än vad jag trodde, så det blir till att hoppa i säng snabbt som attan! Är ju bara tvungen att lägga ut bild på barnvagnen som nu mera är våran! Helt perfekt, nu är det inte mycket mer grejer att köpa i vilket fall som helst inte "stora" saker.


I morgon ska jag upp tidigt för att ta mig till k68 i två timmar! Segt men ett måste, sen förbi försäkringskassan också så jag får lite pengar i slutet av månaden.


  

Av Lina Råneby - 16 juni 2010 18:46

Nu har vi sysselsatt oss med att möblera om i vardagsrummet, eller jag har mest kollat på när Sara har flyttat runt möblerna. Det blev bra till slut, men älsklingens alla data saker förstör alltihoppa! Måste införskaffa oss ett snyggare skrivbord som man får plats med allting på!


Ska börja knata ner mot staden snart, ska vara barnvakt en stund åt Mino & Gabriel! Mysigt. Sen senare ikväll blir det film och bara ta det lungt antar jag! Är helt slut i hela kroppen, huvudävrk också, men vi kämpar på och dricker vatten!


  

Av Lina Råneby - 16 juni 2010 13:57

    


Av Lina Råneby - 16 juni 2010 13:09

Idag är det stårlande fint väder med 25 grader i skuggan! Nu ska man ligga på stranden och bara njuta av livet! Men jag har sovit tills nu och jag är lagom seg fortfarande. Men nu ska jag väcka min Älskling & Sara och se vad som händer. Skulle egentligen behöva gå till k68 och försäkringskassan men jag tar hand om det i morgon istället! För nu vill jag njuta av vädret.


  


Förresten, vi sket i barnvagenen jag la ut igår då Hanna sa att vi fick köpa hennes vagn! Den bästa vagnen av alla som jag mest av allt egentligen vill ha. Fick ett riktigt bra kompis pris, hon är så underbar den där hindun! Så vi ska förmodligen hämta den idag, så då tar jag kort och visar er! Vilken känsla att ha en barnvagn stå i hallen, antar att vi kommer längta ihjäl oss då!

Av Lina Råneby - 15 juni 2010 17:28

Har setat och tittat lite på blocket på barnvagnar! Har väl insett att vi inte kommer ha råd med en helt sprilans ny vagn. Inte just nu iaf! Har hittat en skitfin vagn som jag verkligen vill ha. Ska ringa och kolla om den finns kvar, det var ett tag sen den lades ut.


  


Är hemma från stan nu, blev en promenad ner och en promenad tillbaka! Känns som allt jag gör är att gå. Iskallt ute förresten. Var är sommaren, halv juni har gått och sommaren är långt ifrån här känns det som i luften. Fast jag tror jag slutar klaga för när värmen slår till på riktigt kommer väl jag vara den enda som klagar!


Nu ska jag vila kroppen ett tag, framför tvn kanske!

Av Lina Råneby - 15 juni 2010 13:53

När jag vaknar känns de som att jag är i en dimma! Jag skulle kunna sova i flera dygn känns det som. Bara ligga i ett mörkt rum, det skulle vara hur skönt som helst.


Men nu är vi vakna iaf, ska fixa ordning oss och ta oss ner till stan och fixa lite viktiga ärenden! Man måste ju vara duktig också.


Hörs sen

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards