♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under juli 2010

Av Lina Råneby - 18 juli 2010 23:41

Det är dags att ge upp den här varma datorn & sega tvn för att lägga sig i sängen och läsa lite. Kommer nog somna på en gång, inte av trötthet utan av uttråkenhet. Älsklingen är inte hemma men han skulle komma snart.


Bäbis verkar vilja komma ut genom skinnet på magen, trycker och trycker och trycker gör han, ganska obehaglig känsla men det är grymt att se hur det rör sig där under. Ska försöka filma i morgon om det går så ni får se!


Sov gott så hörs vi i morgon..

Av Lina Råneby - 18 juli 2010 21:57

    

Av Lina Råneby - 18 juli 2010 19:59

Nu har vi varit hemma hos mamma (&johan) och ätit tacos och pratat. Var hur mysigt som helst att sitta ute i kvällssolen! Åkte förbi Willys på vägen hem och handlade hem lite frukost och glass. Tjatade även till mig en hårfärg, blev så sugen när Sara färgade häromdagen. Men vet inte om jag orkar trycka i hårfärgen nu eller om jag ska vänta tills i veckan. Tycker att dagen har gått otroligt sakta, vill bara att det ska bli kväll så man kan bli trött och sova! Känns ju lite tomt här hemma utan Sara & Vicky haha! Kanske cyklar förbi dom och tar en cigg om jag orkar!


Tog förresten lite kort på hur det ser ut i babyhörnan i sovrummet! Har ju glömt att lägga ut kort på hur hyllan ser ut som vi köpte förut.

       


Jag tycker ni är otroligt dåliga på att kommentera nu när jag äntligen börjat blivit lite mer aktiv på bloggen! Ge mig lite inspiration om vad jag ska skriva om dvs vad vill ni läsa? :)  

Av Lina Råneby - 18 juli 2010 16:09

    

Av Lina Råneby - 18 juli 2010 14:26

Nu ligger jag hemma i soffan! Var längesen man var hemma faktiskt, har ungefär bosatt hos oss Sara den här veckan som varit. Men nu är det slut på det roliga, hennes familj kommer hem idag. Ska städa och dona lite här hemma, det märks ju att man inte varit hemma på ett tag. Skönt att det inte är så varmt ute idag, lite kyla skadar faktiskt inte. Väntar på svar av mamma också som går på semester om en halvtimme! Kollade om vi skulle äta någon middag ihop hemma hos henne ikväll. Annars är det väl bara en vanlig deprimerande söndag! Väntar ivrigt på att få läsa Nathalies förlossningsberättelse förresten, trycker nog in mig på hennes blogg 25 gånger om dagen! Ett stort grattis till henne och hennes pojkvän till den vackra prinsessan dom fick i onsdags!


Hörs senare!

Av Lina Råneby - 17 juli 2010 18:01

Det finns vissa dagar som är bättre än andra,

idag är en dag som är på noll!

 

Men det fnns ingenting man kan göra åt det.

Keep on movin on anyway!


     

Av Lina Råneby - 16 juli 2010 23:32

Haft en bra dag idag, varit med Sara Vicky och älsklingen. Låg i lillbadet i Borsökna ett tag och bättra på brännan och badade. Sen har vi lagat kötbullar och snart blir det paj till någon bra film! Jag har dock väldigt svårt att andas känns det som, eller inte känns utan jag har det. Kn knappt ta ett djupt andetag utan att jag känner mig svimmfärdig. Jag vet att det kan vara svåt att andas då plutten kanske ligger & trycket mot lungorna men ska det verkligen vara såhär jobbigt? Enda ställningen det går okej att andas är när jag ligger ner!


I morgon ska det tydigen bli dåligt väder. Jag hoppas på spöregn hela dagen det gör mig ingenting ska jag tala om.

Av Lina Råneby - 16 juli 2010 13:18

Godmorgon världen! Har varit vaken sen klockan 9 egentligen, hade som lite kramper i magen så jag la mig på soffan och kolla tv. Somnade väl om en stund men sen vaknade jag igen. Nu har vi precis ätit frukost, sitter och fnderar på om det är någon ide att bege sig ut och bada&sola? Verkar inte vara så fint väder idag trots att det är varmt så jag svettas ihjäl.


Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på!


  

En nyvaken Lina!

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards