♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under juli 2010

Av Lina Råneby - 15 juli 2010 22:00

Gud vad tjock jag är!


Om ni bara visste hur jobbigt det är just nu, en del vet säkert det! Men jag måste få klaga, jag får sitta med handen under tuttarna för att inte få ont eller inte ont men svårt att andas, ligger jag ner är det jobbigt och att sitta här och skriva är också hur jobbigt som helst.   


Nog om klagandet, jag och Sara var och badade i lill lilla borsökna badet idag där vi träffade på Jennifer och hennes karl, var trevligt trevligt men sen blev vi får hungriga och åkte hem! Lagade fläkfile och pommes för igår blidde det kyckling. Sen har vi duschat fått ett ryck och stuckit till godisland och handlad 1,5 kg godis som vi tänkte knapra på till någon film snart. Och regnet bara öser ner, kan inte bli skönare lite frisk luft äntligen!

 

  

Av Lina Råneby - 15 juli 2010 11:57

Vaknade upp med solen i ögonen, iband kan det vara riktigt skönt faktiskt! Åkte till K68 var där i fem minuter, ganska onödigt men det är bra för närvaron. Sen tillbaka till Sara & åt dunderfrukost med min älskling Sara och Vicky. Nu sitter vi och funderar på vad man ska göra denna varma dag,eller snarare vart vi ska åka och bada när Vicky ska till sitt varma jobb!



Gammal bild på Vicky & Mig  

Av Lina Råneby - 14 juli 2010 23:06

Nu har vi precis kommit tillbaka ifrån graven. Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Det sitter inombords, vilket jag kan tycka är jobbigt ibland för att helst av allt vill jag bara kunna gråta ut ut ut men det sitter liksom fast på något vis. Det kommer väl en dag snart när jag kan låta tårarna rinna. Var i allafall jätte fint där, och jag säger som mamma att jag hoppas att han haft fest i himlen!


Dagen spenderade vi i borsökna, badade och hade det skönt! Sen har vi lagat mat och tvättat här hemma hos Sara. Snart vankas det film och lite iskall glass. För imorgon är det ännu en dag när det ser ut som att dt blir 30 grader varmt och solsken!


Hurrni ni som kommenterar, kan ni inte lämna bloggadress? Vore kul att veta vilka ni är!


  

Av Lina Råneby - 14 juli 2010 12:24

Jag undrar ibland om våran bäbis är en brottare, den snurrar runt i magen varje morgon. Bästa sättet att vakna upp till! Det är inte långt kvar nu. Jag är nervös, jag är glad och jag är förväntansfull.


Just nu ligger jag i sovrummet med två fläktar på fullaste blås, men inte fan blir det kyligare för det. Det är för varmt, jag orkar inte mera. Kan det inte bara vräka ner regn för ett tag? Sover jätte illa om nätterna och magen väger bly och svetten rinner. Känner mig som ett mensmonster i denna hetta. Ska väl sätta på mig någonting, vilket är svårt med tanke på att ingenting passar eller ser bra ut. Sen ska vi iväg och bada!


Ska hälsa på min bror idag, han fyller 23 idag, eller skulle ha fyllt eller hur man nu säger. Det känns som att det är en jobbig dag idag, men jag ska göra det bästa av situationen och umgås med dom som får mig glad. Kommer alltid att älska dig <3


  

Av Lina Råneby - 13 juli 2010 01:09

Vi har haft världens underbaraste helg i Dalarna. Vi har ätit gott, slagits med myggen,varit på en underbar strand, spelat en massa spel & bara varit och umgåtts. Kan ine bli bättre, måste göras om. Fick dock ett ryck igår kväll när myggen höll på att äta upp oss om att åka hem sagt och gjort det gjorde vi. Höll på att bli dödade av en älg som sprang ut på vägen. "Eyyy såg ni götten". Grymt roliga lekar i bilen, att leka ordlekar med älskligen är nog det roligaste jag gjort. "Kina" "Lök" och lite till. Väl hemma och har haft en underbar kväll på Saras ballkong idag efter en lång dag hemma hos Dennis och massa bad & plask & god mat i hans pool. Vi har setat på saras ballkong med ljus tända, eller hennes gamla ljus från partylight som hon tänkte spara til hennes barnbarn eller någonting. Men nu står det och lyser så vackert där ute. Sen sjöng jag & SAra singstar maraton med en hejjande Vicky vid sidan av. En helt perfekt dag med adra ord.


Är så lycklig med folket jag har omrking med att det går inte att förklara med ord! Jag älskar er   


                 


Mer bilder får ni i morgon tarså lång tid att ladda  upp!  

Av Lina Råneby - 12 juli 2010 13:31

Nu är vitillbaka från våran semester!

Men jag har inte tid elleror att sitta vid datorn nu.

Det är 30 grader varmt och vi ska ut och bada.

Jag skriver i kväll med en massa bilder.

Av Lina Råneby - 5 juli 2010 00:09

Så har en hel helg passerat utan att jag har setat någon längre stund vid datorn. Så pass lång stund så jag har haft tid att uppdatera här! Vi har iaf haft en väldigt bra helg, började fredagen hemma hos Vicky med god mat och perfekt sällskap. Sen i lördags åkte vi till Sthlm, var barnvakt igår kväll åt älsklingens systers barn och det gick fin fint! Man får ju känna på hur det är att gå upp mitt i natten. Dagen idag har varit seg och varm, för varm har svettats så fort jag har rört mig.


Jag är så trött på att vara gravid nu, antar att det är den här peroiden man börjar bli det. Vecka 30 är vi inne i och plutten där inne rör sig mer än någonsin. Man kan ju undra om han är arg på mig ibland för hans sparkar är inte att leka med, det gör ont emellanåt. Fast det är ju skönt att veta att han minsann rör sig. Magen är spänd och hård som en fotboll nästan dygnet runt nu! Det stramar och det drar, det gör ont neråt underlivet och det går inte att ligga på något bekvämt sätt. Gud vad jag klagar märker jag, men just nu känner jag mig så trött på att vara gravid. Ser inget gulligt eller mysigt i det längre. Jag vill bara att våran son ska komma ut till oss nu!


  


Just nu sitter jag och min lillebror i soffan och zappar runt på tvn, har precis tagit mig en dusch och ett försök till att raka benen! Blir kanske parkenbadet i morgon, men om jag ska vara hundra procnet ärlig så har jag INGEN SOM HELST LUST just nu. Får se hur jag känner i morgon. Blir sängen snart och hoppas på att inte drunkna i min egen svett.

k68

Av Lina Råneby - 1 juli 2010 10:58

Sitter på k68 och är helt död kan jag lova! Känner mig som jag vet inte vad. Sov bara några få timmar i natt och jag önskar jag hade kunnat sova bort hela dagen. Det är inte varmt och ingen sol och regnet ligger i luften.


Gårdagen spenderades nere på stan och luncha med Catrine, sen försökte jag och Vicky få en ny mobil genom att ta fast pris abbonemang men det gick åt helvete för dom ville inte ge oss en mobil. På kvällen kom Sara hem så kvällen spenderades på Vickys altan med cola, chips filtar och bara massa prat och mys. Hur härligt som helst, det måste göras om inom kort!


I helgen åker vi till Sargons syster i stockholm! Ska bli jätte skönt och mysigt. Har ju hört att det ska bli 32 grader varmt på lördagen!


Nej nu ska jag snart smita härifrån och äta lunch med Sara!

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards