♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Lina Råneby - 4 augusti 2010 23:22

Nu har denna dag passerat också, dagarna går relativt fort måste jag säga. Torsdag i morgon vilket innebär k68 och tidigt uppstigning. Inget jag ser framemot, jag är som tröttast då jag vet att jag måste gå upp. Idag har det varit ett jävla spring på toaletten kan jag lova, jag har kissat 17 gånger än så länge och jag har inte gått och lagt mig ännu. (Ja, jag har räknat) om det är något vi blir fattiga på här hemma så är det toapapper.


Sitter här i soffan med värmekudden på magen, hur skönt som helst. Ena ögat på en massa bloggar och det andra på sjätte sinnet. För läskig film för min smak måste jag säga. Ska snart bege mig till sängen & försöka sova. Måste hitta mig en bok i morgon som jag kan börja läsa. Har börjat på tre st men ingen av dom är något jag blir fast i. I morgon blir det bokjakt!


Har läst 3-4 st förlossningsberättelser på folks bloggar, börjar bli dags att göra sig förberedd och se hur andra har haft det. Så har ni själva förlossningsberättelser eller kan tipsa om några bra så skriv gärna det!


  


Av Lina Råneby - 4 augusti 2010 20:48

Nu blir det till att titta på livet på bb & längta!


  

Av Lina Råneby - 4 augusti 2010 16:59

Solen tittade fram till slut, blev ju hur varmt som helst. Sitter här och svettas med en varm dator i knät. Har varit och handlat lite på Willys, fyllde upp kylskåpet med frukt och sånt. Känns som att det är dags att börja äta lite mer av det för att se om huvudvärken ger med sig lite. Köpte även ingridienser till bakning, Ska ge mig på att baka chokladrutor ikväll eller i morgon.


Hittade min kära värmekudde på Jula för bara 100 kr kunde ju inte ha blivit bättre. Så till alla er gravida som klagar på värk i rygg/mage åk till Jula.


  

Av Lina Råneby - 4 augusti 2010 11:44

Vad konstigt det känns att säga att det är Augusti nu, sommaren har gått snabbt. Det är ju i sig ingenting ovanligt men nästa månad är det september och då kommer plutten om han inte vill bli ett litet augusti barn?


Vaknade i morse vid sju tiden och hade fortfarande sprängande huvudvärk och tur som jag har så lyckades jag somna om och vaknade för en timme sen och då hade nästan allt släppt. Har tagit extra järntabletter nu så hoppas på att jag slipper den där jävla värken idag. Har tänkt på att den senaste tiden har det inte gått 1 enda dag när jag har mått bra från morgon till kväll. Alltid varit någonting som har gjort ont.


Ska snart hoppa in i duschen, sen ska vi ut och jaga riskudde för den på ica maxi var slut igår. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på?



Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards