♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 9 augusti 2010

<3

Av Lina Råneby - 9 augusti 2010 22:26

  

Att kärlek kunde vara såhär magiskt, det hade jag ingen aning om.



Av Lina Råneby - 9 augusti 2010 21:40

Så var det kväll igen & inte ett skit har man fått gjort idag. Inte ens disken har jag orkat ge mig på och då är det kanske 4 glas vi pratar om. Låg i 3timmar i sängen som en död fisk och försökte sova, men näsan rann för mycket för att jag skulle kunna koncentrerar mig på att sova. Eller så koncentrerade jag mig för mycket helt enkelt så att det inte gick. Har inte blivit bättre under dagen, känns som att jag har hög feber just nu (huvudet hänger inte med liksom). Jag håller tummarna för att jag är frisk i morgon, vill ni hålla era också? Ska orka mig in i duschen snart sen tror jag att det blir tvn för min del.

 

Är på jakt efter ett regnskydd till vagnen, men det verkar vara omöjligt att hitta?

 

  

Av Lina Råneby - 9 augusti 2010 15:26

Känns som att jag håller på att bli sjuk. Vaknade upp av att jag var förkyld och det har hållt i sig. Huvudvärk och känner mig lite febrig. Jag tror att det har att göra med fläkten vi har på under natten, så i natt är den inte på det är en sak som är säker. Orkar inte bli sjuk nu mitt upp i alltihoppa. Det värsta jag vet är att vara sjuk och svag. Ska lägga mig och vila en stund tänkte jag. För om allt går som planerat idag så ska vi köpa dom sista grejerna till bäbis. Om v inte tar det imorgon, beror på hur jag mår. Måste funderar ut vad vi ska äta ikväll också, alltid samma ständiga problem att hitta på det. Men tror det får bli tacos, enkelt och godast.

 

Det sägs ju att bäbisen sparkar mindre under slutet av graviditeten, med tanke på att det är så trångt för honom att få plats där inne i magen. Det stämmer, senaste dagarna har han varit otroligt lugn. Skönt för mig för att sparkarna gör oftast ont men samtidigt får man en liten orokänsla när det är så stilla där inne. Någon annan som känner av samma sak?

 

  

Av Lina Råneby - 9 augusti 2010 13:40

Har varit vaken ett bra tag, har haft morfar på besök. Han ville smaka på våra utsökta chokladrutor såklart! Nu är det dags att göra lite nytta, först ner till servicecenter på stan och kanske en sväng förbi försäkringskassan!


Hörs senare

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards