♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Lina Råneby - 13 september 2010 22:11

Äntligen har vi bokat tid för tatuering! Känns hur bra som helst. Den 1 Oktober då jävlar ska det tatueras. Som jag har längtat!! 


Sitter och laddar upp bilder på Fuji direkt, ska framkalla massa foton på Leon och från förlossningen tänkte jag, måste ju köpa fotoalbum nu så man har korten på kort också och inte bara i datorn! Samtidigt hör jag den lille ligger och snarkar här bredvid mig. Men snart är det dags för mat igen. 


Ett tips till er tjejer som tänker amma, kämpa igenom dagarna när brösten är sprängfyllda och bara gör ont. Att amma är det mysigaste som finns, du kommer inte närmare ditt barn än så. Jag hoppas jag kan amma länge, och än så länge ser det ut som att det går ann :)

Av Lina Råneby - 13 september 2010 19:16

Jag kan inte riktigt förstå varför jag alltid ska ha oturen med mig när det gäller kroppen och att hålla sig frisk. Har i dag haft ont i magen och inte känt mig helt hundra. Avslaget som kommit ut har luktat illa så jag kontaktade BB för att se om dom kunde göra någonting och dom ville att jag skulle komma in på en gång för att kontrollera att jag inte fått inflamation efter förlossningen. Sagt och gjort, självklart hade jag fått en inflamation. Fick två olika antibiotika och skulle höra av mig direkt om jag blev febrig eller dålig på något vis. Mår ju relativt bra nu så det känns ändå skönt. Men jobbigt att det var tvunget att bli så. Men som sagt alla har ju inte turen på sin sida.


Har varit nere på stan idag och fixat med en massa papper, var också på K68 för sista gången och sa hejdå! Hoppas väl på att inte få träffa dom igen då jag vill ha jobb direkt efter mammaledigheten. Men jag tackar min jobbcoach enormt för han har hjälpt mig mycket det senaste halvåret.


Nu sitter Sara och myser med Leon i soffan och jag ska snart börja laga lite middag. Ris och chiken nuggets får det bli idag. Svårt att hitta mat att äta nu när man måste äta så nyttigt i samband med amningen. Men först ska jag in och se om någon utav bloggarna jag följer har fått barn :)


 

Sara & Leon Älsklingen badar

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards