♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 28 september 2010

Av Lina Råneby - 28 september 2010 20:31

Nu sitter vi äntligen hemma i soffan och bara myser. Blev storhandling under lite stress för vi visste att när Leon vaknar är han hungrig. Men det gick så bra så, nu är man fattig men rik på mat och annat smått. Har till och med hunnit städa lite och diskat och fixat i skåpen som förövrigt är överfulla och inte så välplanerade som jag vill ha dom.


Tror vi ska spela lite kort nu ikväll, men Leon är konstig i humöret och vägrar sova, såfort han blundar så tjuvkikar han och verkligen inte vill sova. En kvällsmacka med varm oboy får det nog bli sen också för det blev jag sugen på från ingenstans. 


Är glad att jag fick sova ut i natt, då kanske jag är lite piggare i natt!! Just nu står Leons pappa med Leon i famnen och spelar in musik. Det ser lite gulligt ut faktiskt. 


Av Lina Råneby - 28 september 2010 10:44

Godmorgon bloggen!

Blev ingen bloggning igår, det fanns ingen energi eller lust för det. Har hänt mycket senaste dygnet. Tack Vicky för att du finns, det betyder så extremt mycket.


Nu är allt bra och vi har precis vaknat. Vi sov hos Vicky inatt för att få sova så mycket som möjligt. Första gången Leon vaknade tog Sargon och Vicky honom och andra gången gick jag upp och Vicky vakna också. Men annars har han sovit och varit världens mysigaste bäbis. Nu sitter han och tittar på barnprogram och han verkar faktiskt ganska intresserad. Han blir hela tre veckor idag. Det är roligt att se hur mycket an har utvecklats under dom här tre veckorna. Det är lite svårt att se skillnad när man är med honom 24 timmar om dygnet men om man jämför med kort ser man stor förändring. Och stark är han, riktig krigare!


Ska väl röra oss hemåt snart, städa lite grann och fixa klart listan inför handling i eftermiddag. Ska till öb, willys och rusta! Det är tomt hemma så det måste fyllas på.


Kärleken är starkare än någonsin <3


  

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards