♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 30 september 2010

Av Lina Råneby - 30 september 2010 18:57

Älsklingen kom hem till mamma & fikade så vi tog oss en kvällspromenad hemåt. Leon ligger fortfarande och sover så sött i sin vagn. Han har varit väldigt gnällig dom senaste dagarna. Det går ju liksom inte att mata honom varje gång han gråter utan man måste ha ett jävla tålamod kan jag lova. 


Sitter mest och väntar på att Vicky kan sluta jobba så vi kan gå och sola, ska bli riktigt skönt 20 minuter av egen tid att bara ligga och tänka och njuta! Får se om jag duschar med Leon ikväll också han gillade ju verkligen det och sen somnade han som en stock inlindad i en filt igår. 


Kan inte förstå att jag inte får bort finnarna på hakan, dom har setat där i 5 veckor och då ljuger jag inte!!

Av Lina Råneby - 30 september 2010 15:18

Nu är vi hemma hos mamma! Väntar på att vi ska äta snart, kycklingryta och ris står det på menyn. Leon ligger och gnyr lite i soffan, tror han kommer vakna snart. Morfar kom nyss också och det är kul att se att han är mycket piggare.


Jag & Vicky funderar på att ta oss en solning när hon slutar jobbet i dag, kan vara ganska bra förberdelse nu innan man ska tatuera sig i morgon, sen kommer jag ju inte få sola på ett tag och den bruna nyansen lyser med sin frånvaro.


Glömde kameran hemma dagen till ära, men ska försöka ta lite kort med mobilen!

Av Lina Råneby - 30 september 2010 12:15

Måste börja med att gratulera min älskade mamma som fyller år idag! Och solen skiner på din födelsedag, det är väl en riktigt bra present!


Vi har nästan precis gått upp här, Leon har fått mat, en ny blöja och spytt några gånger. Nu ligger han lugn här och bara tittar. Annars har han varit ganska gnällig. Solen skiner ute och det verkar faktiskt vara ganska varmt? Har jag rätt eller fel? Ska äta lite frukost, gör ordning oss och sen ta oss ut på en promenad ner till stan för att köpa någon present åt mamma!


Tröga Lina missade tiden till BVC i morse, jag hade mixtrat ihop tiderna. Så på måndag får vi se hur mycket plutten väger.

Av Lina Råneby - 30 september 2010 00:41

I kväll så hade vi premiär dusch. Jag och Leon duschade och han var helt lugn han verkligen älskade det. Det kommer vi göra ofta kan jag lova, just nu är jag väldigt ledsen över att  vi inte har ett badkar när man ser hur mycket han älskar att vara i vattnet. Men vi får gå över till mamma och låna hennes!


      

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards