♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Lina Råneby - 14 september 2010 21:13

Är hemma nu, mamma tog en promenad med mig till ICA och sen mötte jag upp Sara. Köpte dom första blöjorna till lillen idag. Men tråkigt nog var dom förstora för honom. 2-4 KG det är dom minsta blöjorna som finns men han är så pluttig min älskling att till och med dom är förstora. Men han växer ju och gror så snart passar dom nog bra dom också. Någon som vet var dom blöjorna som finns på BB finns att köpa?


Har nyss ätit lite middag, pasta och falukorv blev det och hunnit diska och plocka undan har jag gjort också. Har märkt att det faktiskt inte är så lätt att ha en liten plutt och samtidigt sköta hushållet! Även om vi är två. Kan säga att jag ser verkligen upp till dom "ensamma mammorna". Men i morgon ska Sara och jag ge oss på en storstädning. Carro kommer till stan i morgon också för att pussa lite på Leon! Är dock lite ledsen för att hon inte stannar, men snart igen får jag hoppas!


Har blivit bättre i den nedre regionen om man säger så, så om någon vecka hoppas jag att vi kan börja våran powerwalk varje dag med vagnen. Har förresten gått ner två kilo mer än vad jag vägde innan, så nu kanske jag har chansen att nå min målvikt och komma i mina efterlängtade byxor uppe på vinden innan årskiftet. Who knows?


Vill bara påpeka att min dator inte går att starta, brukar man inte teststarta den innan man skickar tillbaka den?


 

  

Av Lina Råneby - 14 september 2010 17:41

Det blev en hel dag hos mamma, sitter kvar här ännu! Det regnar ju så mycket ute. Så att gå ut i detta väder är ingenting som lockar. Nu kom min älskade morfar hit också så ska försöka åka med honom hem eftersom regnet vägrar ge sig!


Fick brev och samtal av barnmorskan på barnavårdcentralen idag också Lisa heter våran barnmorska som ska komma på hembesök på torsdag! Hon lät jätte trevlig så det ska nog gå bra tror jag!


Vi hörs när jag är hemma igen!

Av Lina Råneby - 14 september 2010 14:23


Så var det Tisdag och Iskallt ute, nu är verkligen hösten här på riktigt! Men jag ska inte klaga, jag älskar att ha stora mysiga tröjor på mig. Vaknade klockan 07.20 och har faktiskt sovit riktigt dåligt i natt och till råga på allt så mjölkade jag ner hela sängen! Leon ville inte ha så mycket mat i natt med andra ord och jag orkade verkligen inte ta mig upp för att pumpa.


Väckte älsklingen vid halv elva tiden, vilken jävla lyx han har, eller har jag fel? Vi fixade oss fort och gick sedan en promenad hem till mamma för att äta lunch. Hennes berömda köttfärsås och pasta. För någon timme sen kom mormor och sten för att hälsa på deras barnbarnsbarn! Men nu har dom gått!


Ska bara vara här en stund nu när Leon ändå ligger och sover så gott i sin vagn. Kanske träffa Sara en sväng sen? Min dator har kommit också så älsklignen skulle hämta den från Expert så ikväll har jag den och den är supersnabb med ny hårdisk och en fungerande mus! Då ni kommer det nog bli lite mer bloggning eftersom det kommer vara enklare än en stationär.

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards