♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lina Råneby - 24 oktober 2010 18:25

Jag och älsklingen tog oss en promenad till ICA medans plutten låg och sov så sött på Vickys bröst. Handlade toapapper och lite annat som inte kunde vänta tills i morgon.  Men i morgon ska det storhandlas. Måste lämna inte datorn också, så vi hoppas på att det finns någon som kan skjutsa runt oss som en galning i morgon. Försöka hinna allt på tre timmar dvs dom timmarna då inte Leon äter


Har sett en massa fina designer på blogg.se funderar på att fixa ordning en fin design och byta över till min gamla blogg. Hänger ni på mig då?

Av Lina Råneby - 24 oktober 2010 16:33

 Det blev en storstädning här hemma, Vicky tog vardagsrummet och hallen och jag skurade varenda liten kvadratmeter i köket. Vi har nyss ätit kötbullar och makaroner. Ska väl snart ta och ge oss iväg till ICA för att handla lite, vill även gå och hyra en film. Men det kanske finns någon bra på ICA. Älsklingen ska på bio ikväll med sina vänner så det blir en hemmakväll för mig och Vicky och Leon. Ska försöka att ge mig på min garderob när Leon har somnat sen.


Leon mår lite bättre nu tycker jag och han är så söt i sina lilla dräkt. Vårat lilla vilddjur


     

Av Lina Råneby - 24 oktober 2010 10:46

Godmorgon Söndag! Har fått sova i natt, men jag är inte pigg för det. Känner mig fortfarande som ett levande lik. Somnade vid två tiden och vaknade vid åtta. Då var det dags för älsklingen att sova. Jag och Leon sitter i köket. Han sitter i sin bilbarnstol för att komma upp med ryggen så det blir enklare för honom att andas. Jag kollar dit med två  sekunders mellanrum, man måste vara snabb när slemmet ska dras ut. Men han är så envis. 


Min man kanske ska åka till sthlm och jobba idag/imorgon? Jag kommer ju sakna ihjäl mig, men det är ända bra pengar nu till jul och allt. Dom behövs ju om man säger så. Då kommer han hem varje fredag kväll och åker söndag kväll. Jag och Leon kommer ju sakna ihjäl oss. Men vi får se hur det blir, det ska bestämmas idag iaf.


  

Av Lina Råneby - 23 oktober 2010 20:54

Blev en jobbig natt både fysiskt och psykiskt. Leon hade hur svårt som helst att somna, men framåt morgonkvisten somnade han och sov ett bra tag. Men i förmiddags ringde vi och kollade och dom tyckte att vi skulle åka in för att utesluta infektion i kroppen. Sagt och gjort, jag och Vicky tog en promenad upp till sjukan och lät älsklingen sova kvar eftersom han setat uppe till åtta i morse. Tog närmare sju timmar och det var jobbigt. Men nu vet vi att rosslet som sitter i hans lungor är så pass långt upp att det tar sig ut själv. Och ingen infektion utan bara ett vanligt virus. Nu hoppas vi på att det ger med sig och att Leon får sova gott och ostört i natt. Annars var det bara att komma tillbaka om det skulle bli värre. Det känns iaf skönt att veta.


Nu ligger plutten och sover i sin vagn, men tror han vaknar snart och vill ha lite mat. Ska väl snart ta mig in i en välförtjänt och behövd dusch. Sen blir det nog soffan eller kanske ett parti yatzy.


Tack Victoria för att du finns, you are one of a kind

Av Lina Råneby - 23 oktober 2010 04:37

  

Vi har inte somnat här hemma ännu, Leon har haft svårt att andas pga en massa slemm som sitter fast i hans hals. Vi har suttit och försökt att få ut det varje gång han gör en "kväljning" men det verkar som att det sitter en hel del där nere i halsen. Nu sitter han i sin bilbarnstol här i sängen och halvsover, han vaknar ju till hela tiden eftersom han har svårt att sova. Hur ska det gå för oss att sova? Ringer vårdcentralen i morgon för att rådfråga dom. 


Vi hörs i morgon!

Av Lina Råneby - 22 oktober 2010 21:12

Nu sitter jag vid datorn ett tag för lite avkoppling. Leon har varit otroligt gnällig hela dagen och har haft svårt att sova. Jag tror det är slemmet i hans hals som stör honom. Han har ju inte så lätt att hosta. Spytt har han gjort hela dagen också, säkert 6 gånger efter varje måltid. Men jag tycker inte att jag känner av på honom att han har ont i magen? Vad svårt det är att inte veta vad som är felet. Får kanske gå en promenad med honom sen eftersom han älskar att sova i vagnen.


Älsklingen och Dennis ringde nyss i stress. Dom var på ica precis när dom skulle stänga och tänkte köpa med någon mat. Så jag rabblade upp allt vi behövde till tacosen. För det är jag sugen på jämnt och ständigt. Så nu kommer dom nog snart så vi kan sätta igång med maten.


Jag älskar dom här myskvällarna hemma, dom slår partykvällar med hästlängder. Men funderar på att kanske göra krogdebut nästa helg? Halloween och allt. Det återstår att se.

Av Lina Råneby - 22 oktober 2010 18:10

Hemma i vårat mysiga hem, spenderade ju natten hemma hos Vicky. Det var faktiskt också mysigt somnade till den ruttna filmen Zingo. Leon har varit ganska okej i natt, han har myst med mig legat i min famn nästan hela natten. När vi vaknade gick vi ner till stan och mötte upp Vicky som traskade iväg i vinterlandet till jobbet i morse. Gick runt och letade efter lite kläder till Leon. Eftersom det första barnbidraget har kommit så var vi ju tvungna att handla lite. SDet blev en overall som är mycket varmare, en mysmössa, byxor och tröja och en dinousariedräkt. 


          

Jag och Vicky tog en promenad hem till oss i kylan, var jätte skönt att gå och prata. Nu har vi värsta planen för den kommande veckan som vi fan ska följa! Nu ikväll blir det matlagning och bakning. Men först måste vi komma på vad som ska inhandlas. Ska åka till expert också för att lämna in min dator för tredje gången, den här gången ska jag fan få ut en ny dator. Nu är jag trött på att den funkar i tio minuter sen lägger av. Betalar ju en förmögenhet varenda månad för att inte ens kunna använda den. 


Ska tända ljus i hela lägenheten sen så det blir riktigt varmt och låta Leon ligga och mysa utan blöja tänkte jag! En riktigt härlig fredag verkar det som att det blir.

Av Lina Råneby - 22 oktober 2010 12:06

      

Jag & Leon sitter här och morgonmyser, Vicky är på jobbet och älsklingen sover. Snart är det dags att ta på sig kläder och ge sig ut i vinterlandet. Jag älskar snö.

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards