♥ 20år & Leons mamma

Alla inlägg under augusti 2010

Ros

Av Lina Råneby - 26 augusti 2010 20:44

  

Fortfarande kvar hemma hos Vicky, har ätit lite kvällsmat och nu laddar vi med chokladpudding och grädde till filmen vi hyrde. Imorgon måste jag bege mig ner till försäkringskassan för att ansöka om föräldrarpenning och köpa mig lite nytt smink nu när hösten är på väg och man är blekar än någonsin. Vad jag längtar tills jag kan börja sola igen sen. 


Min älskade Sara fick en ros av mig idag, ibland är jag snäll!

Av Lina Råneby - 26 augusti 2010 17:30

Nu har vi varit ute och vandrat tillräckligt i regnet. Var förbi hos Vickys moster och sen ner på staden. Det blev fet mat big mac med plusmeny till och med. Men det förtjänar jag tycker jag. Nu ligger vi här i varsinn soffa igen som tjockisar. Men vad ska man göra när vädret är som det är ute? Fast jag är ganska nöjd faktiskt, men det behöver ju inte regna kanske?


  

Jag och Jossan igår!

Av Lina Råneby - 26 augusti 2010 13:55

Det blev en lång lång natt, men rolig var den! Tror jag kollade på klockan sista gången vid fem tiden. Men sen somnade jag. Blev dock väckt av några ventilationsmän i morse och sen ringde arbetsförmedlingen. Men sov ett litet tag till. Har haft krafitga förvärkar inatt tror jag, har gjort ont som fan i allafall. Men det överlever jag, önskar bara att det ska hända något mer nu när vi längtar så mycket.


Ska hemåt en sväng och hämta pengarna till räkningar och sen förbi Vickys moster en sväng och sen ner på stan och äta UTEMAT var ett tag sen så vi alla är sugna på det. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.



Av Lina Råneby - 26 augusti 2010 02:01

Det blir inga bilder för er ikväll utan ni får vänta tills i morgon! Vi har varit hos Vicky spelat kort och haft det roligt. På vägen hem på cykeln var det för det första iskallt, hösten har verkligen kommit till sverige. Sargon fråga varför vi var så dumma att börja cykla och varför vi inte sov kvar hos Vicky? Så vi vände biken och överaska dom igen. Så nu sitter vi här alla och kollar tv och bara mår bra! Får se hur det går att sova på soffan i natt med magen och älsklingen..


Vi hörs i morgon!

Av Lina Råneby - 25 augusti 2010 22:11

Sitter nu hemma hos Vicky efter en mysig kväll hemma hos mamma! Det blev tacos till middag och väldigt trevligt sällskap! Mysigt att sitta och snacka med Jossan, var över ett år sedan vi faktiskt pratade med varandra. Kul att se att allt går bra för henne och att livet rullar på som vanligt. Blev mätt så jag nästan sprängdes också, åt verkligen för två ikväll.


Åkte och mötte Vicky när hon slutade jobbet och nu sitter vi här hemma, börjar bli en vana! Ska väl spela lite kort om ett tag, riktigt trevligt det också & speciellt om man vinner så som jag gör.


Bilder kommer sen när jag kommer hem!

Av Lina Råneby - 25 augusti 2010 14:17

Even the life you have is borrowed,

cause you are not promiesed tomorrow.


    


Nu ska jag laga mig lite ravioli tror jag!

Av Lina Råneby - 25 augusti 2010 13:21

Goddag Onsdag!

Har sovit som en stock hela långa natten, varit upp och kissat tre gånger också men jag somnade om direkt efter så det var skönt. Hade pokerkväll hos Vicky igår och självklart vann jag, två matcher av tre. Så nu har jag en massa jävla tjugolappar att lägga ner i bäbisens spargris.

 

Ska lägga in en maskin och dammsuga lite tror jag, senare ikväll ska jag hem till mamma för middag med henne och min gamla syster. Var år och dagar sen jag träffade henne så det ska bli kul & spännande.

 

  

Av Lina Råneby - 24 augusti 2010 19:40

Nu har vi ätit oss mätta och då menar jag mätta. Jag sprängs snart. Gott var det också. Nu ligger vi i soffan igen och kollar på dåliga Jerry Springer. Ska snart bege oss ut till affären och inhandla en massa gott vi ska äta under kvällen. Vilket gör väl att jag kommer gå upp några kilo ikväll. Men det gör mig ingenting. Försöker ferbrilt få tag i lite pokermarker också men det verkar inte en jävel ha när man behöver det.


Jenny var förbi med sin söta son också, tog ett kort på honom och vovven! En riktig sötnos,


Lägger upp bilden på förra gångens spel också för att visa att Vicky vann.


      

Presentation


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

Bloggar om min vardag tillsammans med älskling och våran underbara son Leon som kom till världen 7/9 2010 ♡


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggar av mammor och gravida
  • bloggping

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards